Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2013-03-26

Sudah dapat tarikh!

Salam.

Alhamdulillah. Last Sunday, me and fam went to discuss and we agreed on some dates. Engagement & Solemnization. If according to Islam, merisik tu dah macam bertunang sebab macam dah janji kan. But just belum ada formal engagement lah. So... Yay! Now, I can proceed on next plans.

1st, venue. 2nd food. 3. Baju. 4. Kad kahwin. And the list goes on...

Because most halls, already have their own panel catering.

My plan is to do a hi-tea. Tiru Angah.

Pagi nikah, at 10 macam tu. Then at 3 macam tu, hi-tea.

If dah dapat dewan, lega dah. sebab dah boleh proceed untuk fikir about engagement. Petang ni nak jumpa En Selva, nak tengok rumah untuk rent. Plan asal, a house opposite je. Tapi the owner macam reluctant nak rent out. Or he have his own plans. Nak kena baiki apa apa yang rosak lagi. So takpe, yang rumah nak tengok ni corner lot. 1 1/2 storey. 1.6 k per month. We plan to ask if boleh jadi 1.5 ke. But for me, 1.6 is quite okay. If jadi, I already got a place for engagement! yayyy. doa banyak banyak.

What I realized was, I easily get stressed. Overthink kan. Huh. Nasib baik ibu, bapa, Fahmi  ni jenis penyabar.

Ok. Sambung kerja. :)

Kalau tak ikhlas, buat apa pun tak jadi. Usaha doa tawakal.


 

3 comments:

grapes_sunshine said...

eyh??? engagement?? hehehhe... jemput aida k.. wajib2!!

smallittlefinger said...

bestnye bace cite org wat preparation nk kawen ni..huhu

CaHaya said...

aida : haha. mehlah dtg. hari last bulan jun. :p
nyza : jom lah buat preparation gak. hehe.

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681