Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2009-01-15

esok pilihanraya kampus..

menjelangnya jam 1200 tgh mlm..
dpt msg..

ada org promote utk diri nya diundi..
undilah saya..
calon no 18..
manifesto sy ialah
1. wktu kuliah dipendekkan dr 1 jam ke 15 minit.
2. tugasan stiap kuliah xde dan exm pun xde.
3. stp hari akn diadakan mkn percuma di kafe2 bhampiran.
4. stiap pljr blh memilih blk2 di blok sbg tmpt penginapan scr bebas, khemah juga dibenarkan.
5. pljr xperlu byr yuran dan akn mndpt wang saku rm700 stp bln dan duit itu blh la digunakan ktika lwtn smbl bljr ke midvalley.
6. bg pljr yg slalu bgn lwt, kuliah akn diadakn di waktu mlm shj.
7. bg mreka yg krg upaya dr segi kewangan, satu institusi kewangan along dan adik beradik berhad akan dibuka di pusanika.

aduh, apela awal ni... skt perut ktawe. men2 lak.

klu cenggini la..
sng je nk tau student dak u kte. yg mane yg buncit, extend x abis2 blajar tu lah my u nye student.

tibe2 je, sume cm nk jd calon.

undilah kami ya. fst.

din no 18.
adlina no 44.
ros no 2 1/2.
alwa no 413.5. ( mesti gile pjg kertas undi. cm skrol. blum grad dh dpt skrol. bngganye. )
mimah no 2.00001.

pape pun,
apa yg penting?
kerjasama
(^_^)v

7 comments:

'a'nnurhameema said...

saya stuju ngan manifesto nombor 4..
tapi jgn lupe manifesto perdana saya.. mengecat bangunan fst.. supaya lebih berwarna-warni.. baru smangat.. stabilo pon kater warna leh merangsang minda.. or memg ske yg natural beauty??

'a'nnurhameema said...

sori, manifesto yg nombor 6.. tapi yang no 4 tue pon ok jugak, nak duk umah pengetua boley??

'a'nnurhameema said...
This comment has been removed by the author.
D's noruaruwani said...

alamak..
lupe nk tulis manifesto calon no 2.00001..
manifestonye nk cat bangunan fac supaya lbh berwarna-warni..
maap ye kwn..
=)
duk umah pengetua?
urm..
soalan kontroversi tu..
maap ye ni bkn melodi..
=P

'a'nnurhameema said...

tapi tak kesah la.. undi la maner2 pon..
tapi sebelum tue, kater2 pujangga kiter pada ari nie..

'memusnahkan itu lebey mudah dari membina'

hehe, sape makan eskem strawberi, raser strawberi lah kan?? kalau tak makan eskem strawberi, tak raser la eskem strawberi..

Muhammad Taufiq Azzain said...

kak,forward msg tuu...

Haf said...

xmenahan tol.aku pon dpt sms tu,din kasi,cess!!!papepon arip da menang,yiehoooooooo!!!!!!!!!

sila layari:
www.ukm.my/undi

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681