Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2015-03-10

Blogspot blocked

Salam. 

Lunch hour, feels like blogging & bloghopping but now blogspot dah kena block dah kat opis. Hari ini bangun awal sikit nak pegi ofis. Sebab, ada kerja tak siap, yang patutnya due semalam.  :p

Sejak akhir-akhir ini, customer request macam2. Jadi kena usaha dengan lebih banyak. Tekanan kena pandai handle. Bad thing is, tak boleh handle stress by nibbling foods. Sangat tak elok untuk mission before 30.

Hari Sabtu jumpa Epa, cerita sikit pasal mission sebelum 30. Tapi mindset asyik kata tahun ni dah 29. Padahal baru je umur 27 tahun. So ada 2 tahun 9 bulan lagi. 


Kalau tak ikhlas, buat apa pun tak jadi. Usaha doa tawakal. “The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything they have.” :D

No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681