Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2015-02-13

Thursday 12 Feb

Assalamualaikum,

Pagi pagi meeting was bad. Frustrating to have a team mate yang tak go straight to us when ada issue tapi after berminggu minggu pergi cakap depan semua orang.  Macam,  kalau kau gitau awal2 kan bagus,  hidup kau pun tak susah.  I won't know what I did would effect others.  I mean,  I don't know.

Petang,  kena maki dengan supplier.  Best.

Small sister merajuk with me cause I didn't pick her up.  Dah cakap banyak kali,  cakap awal2 at least pukul 5 la,  if nobody's picking you up.  So that if I hang out at the mall,  I can wait.  Takdelah dok berulang alik nak pickup.  My rabun malam is getting worst. 

And small bro datang rumah after kerja.  He dingdong 3 time and I was so lazy to wake up.  Tiba tiba Eh!  Berlari turun jerit panggil nama tapi maybe dia dah jalan.  Dengan tak pakai speks nya.  Cepat2 dress up pergi start engine cari.  Jumpalah juga.  And I finally cried. I just felt so lonely.  There's so much things to handle. But you know,  I can't complaint.  Nanti aibkan oranglah,  etc etc. 
I'm tired. 
Tapi takpelah,  kakla kuat. 

Dapat berita TG Nik Aziz Bin Nik Mat sudah meninggal.  Ya Allah,  peliharalah dan kau tempatkanlah rohnya di kalangan orang beriman.  Rasa sangat sebak. 


No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681