Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2013-05-22

Kakla baik.

Salam. Tak kiralah org nak cakap apa. Saat saat macam ni dalam kepala nak jadi kakla baik je. Every sunday dah memang xde ,at rumah. Burn dah. So camne pun hari sabtu nak stay rumah je. Unless event tu melibatkan family. Dah tak laratnak jaga hati orang lain dah. Kalau tempat lain, kakla takde, ada lagi orang lain boleh buatkan.kalau kat rumah, ibu sakit, kakla takde, sape nak buat? Memang jumaat sabtu ni cuti,  tapi niat hatinak dok rumah lipat baju basuh baju kemas rumah semua sebab hari lainsemua tak sempt buat. Balik kerja makan, solat terus pengsan. Tak lama lagi dah. Pasni belum tentu boleh spend masa camni dengan family. Ini cara saya, apa yang saya fikir terbaik. Korang dulu dah or akan face benda camnih. This is my turn. Let me. Mendoakan ibu sentiasa sihat. Sedih petang petang camni kat opis.

No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681