Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2008-08-24

stdy @ money?

yg mane lg penting?
aku x paham la..
nape student skarang sibuk sgt cr duit..
join itulah..
inilah..
yg xboleh tahannye, u must kuarkan satu amount of money dulu..
then duit tu kononnye dijanakan..
then bru dapat pulangannye lah..
itu yg aku tau..
tapi mslhnye skang..
blaja pun cam ape jek..
pastu nak sibuk2 ngan daalah tu lak..
lain lah kalau dapat dekan tiap2 sem..
heyh..
halal ke duit yg dpt tu..
nk kuarkan modal pun, bagi mcm2 sbb kat kawan..
nape x kate jujur je..
aku nk join business ni..
tp xde modal..
blh x kalian pnjmkan brape2 bnyk amount..
ha..
aku pun join business gak..
jual topup..
so, sape nk topup meh bli..
dgn syarat..
wah ade syarat tuh..
celcom n maxis jek..
klu lewat byr, i=30%..
brulah btul2 leh kate business..
=P
tp serius..
i hate that business yg kne kuarkan big modal tu..
sbb?
ade sumwon yg join dat business tu sanggup putus kawan sbb malu die ajk aku join tp aku x join..
wajar x?
i dont think so..
dahla..
tutup cite pasal tu..
nk ckp pasal..
EXAM!!!!
wah....
kegilaan lagi..
dah ckp ke hek?
isnin,rbu,khamis ptg,khmis mlm exam..
n slase lak ade kuiz..
wohoh..
sgt sronok..

No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681