Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2017-01-07

Being grateful.

Assalamualaikum,
I'm writing this at 5 am, terjaga at 4 tadi. Writing this and nak tidur balik sekejap sambil tunggu Subuh. Have to tag along, abam has kenduri today. Wow weee. Lama betul tak gi kenduri. Rindu nak siap pakai make up tebal. Haha

I'm hitting 30 years old, end of this year. Ehem. Epa is going to be 30 next week. 😄 happy birthday Epa. I love you so much. 

Back to the topic. Allah has set us his best plans. Bila down dan sangat penat, I'll force myself to read surah ArRahman siap maksud sekali. "Maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu yang hendak kamu dustakan?" And it lifted my spirit balik. Sebab apa yang I have now is what I used to ask and pray for a while ago. And I should be grateful kan,  since Allah dah makbulkan my prayers?

And if things doesn't go as what we planned, tell ourselves that what happened is His best plans. Mesti ada hikmah. Mesti. Cuma antara kita nampak atau tak je. Jadi, hargailah apa yang kita ada now. Ada sebab jugak apa yang kita pernah ada tu dah takde. Sebab Allah dah bagi yang lebih baik kat kita. Yang kita betul betul PERLU. 


Love,
Noruaruwani

-Keep praying and stay calm-

No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681