Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2013-04-20

Taknak cakap dengan iyah!

Salam.
Dah beberapa kali, iyah called and I refused to talk to her. Then she told mother, "kakla xsyg iyahhh" Knowing her for her almost 24 years, I bet she cried. Ye lah, the only elder sister tak nak cakap, siapa yang tak sedih?

I don't know how to explain this but, I was dying to wait for her comeback! Macam, cepatlah iyah balik! Now, hari hari kira, bila nak 21 Jun. Nanti boleh buat girls things and I don't need to rely on other people's sister. Macam ni, stress, then tanya tanya yufi, epa, aida, afsa, haih nak tanya siapa lagi, kan? Hernna pun kena tanya. Padahal Hernna pun ada majlis sendiri nak kena prepare. Nanti, nak pergi shopping dengan aida. Tunggu gaji. Nak minta epa, dia busy beranak. Afsa, busy nak beranak. Yufi, hernna jauh. Ibu? Ibu busy dengan kerja ibu. Klu blh pergi sendiri memang pergi sendiri punya tapi sebab diri sendiri ni tak reti sangat. Haha.
Iyahhhh cepatlah balik USJ!

Thanks!

May you have a great day~

Nor Alwani

No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681