Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2013-02-24

Jawapan dah tak valid

Salam.

Sekarang kalau orang tanya bila nak kahwin dah tak boleh jawab,"tunggu putera masuk meminang" sebab putera Encik Mustapa dah meminang dah. Hihi.
Tadi tengok cerita Janji Syirah final episod. Finally dia dapat jaga anak-anak saudara dia. And dah bertunang dan akan berkahwin dengan Fahmi.
Cambest je dapat kahwin dengan Fahmi kan? Hihi. :p


Thanks!

May you have a great day~

No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681