Beauty Tip of the Day

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan
sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk.

Al-Baqarah 2:45

2011-11-15

Alhamdulillah. A new start.

Salam.
 
Alhamdulillah. Life's good lately. Walaupun hujan batu kat hometown kan. ;) Currently, I only keep in touch dengan my family, friends dah jarang. Macam collegue at work tu, haruslah kan. Tapi dengan one or two people je. And that's enough. Macam, lagi prefer to be in the small world of mine. surrounded with people I love, and loves me. And banyak gathering, weddings especially yang I cannot attend. Time tu lah nak keep in touch dengan friends kan. Tapi nak buat macamana. Bukan rezeki nak jumpa friends semua. Update latest news, life, stories semua. But the last wedding yang I pergi convoy ramai ramai with my friends was Ainna Salwa's sister's and An Hanzir's wedding. Time tu around bulan 6, 7 kot. Sebab my friends yang study kat Australia, dah balik Malaysia for good. Mesti diorang marah kan, awal tu bukan main semangat last last batang hidung pun tak nampak. Haha.
 
A new start. That's what I called. Alhamdulillah. Maybe my life taklah segah or adventurous macam orang lain, but I am grateful with what I have. Baru baru ini, hati nak sangat sangat sesuatu ini. Alhamdulillah. Allah makbulkan. So, here goes, a new start for me. Nervous pun ada. Sebab something new for me kan. But, I choosed this path, and here goes... Btw, starting today, officially kalau ada event on Saturday, saya TIDAK BOLEH pergi. Takpelah. Mesti ada hikmah kan. And small sister akan exam MFE less than 11 hours nanti for 3 hours. All the best, my dear. May you pass with flying colours. <3
 

No comments:

You know what’s beautiful?

Your eyes blinking, your pupils dilating when you’re euphoric, the curve of your smile, the shade of your teeth, the arch of your back, the fingers typing, the breathing thing you do, the thoughts. Your thoughts. How you think is beautiful; how a thought comes to mind is…a miracle, how you operate, how you are; just you. In every sense of the word; all your blood cells, neurons, organs, your limbs, your soul. You are breathtaking, mashaa’Allaah.


:D

You can’t control the things that happen to you but you can control the way you react to them. It’s all perception.
You Again (Movie)

41568319681